Chapeau TN

Dit springkanon doet zijn naam eer aan! Chapeau is een uitroep van bewondering voor een knappe prestatie en dat levert deze vierjarige BWP-goedgekeurde hengst keer op keer. Met zijn extra galoppade, afdruk, macht en techniek op de sprong is Chapeau een op merkelijk springtalent.

Iets wat gezien zijn sterke Holsteiner komaf ook van hem verwacht mag worden.

Vader Clearway plaatste zich met Lars Bak Andersen in diverse Grand Prix en maakte naam als vererver dankzij op vallende producten op het hoogste niveau als Glock's Gognac Champblanc, Clarimo ASK, Carella 5 en Corino. Moeder Vuttion VA is een halfzus van het achtjarige internationale 1.40m  springpaard Cassons (v. Cassini Li) van Alexander Hufenstuhl en diverse 1.30/1.35 m-paarden. Grootmoeder Malva II is een halfzus van de Grand Prix-hengst L'Eperon (v. Lord) waarmee Carsten-Otto Nagel in 1999 kampioen van Duitsland werd. Malva II is teven grootmoeder van de KWPN-goedgekeurde hengst Charisma (v. Stakkato), die in het internationale 1.45m werd uitgebracht door Julia Kayser en nu furore maakt in Amerika.

Als moedersvader staat de internation sport- en fokhengst Quintero te boek, die onder Rolf-Göran Bengtsson driemaal deelnam aan de Wereldbekerfinale en iin vele Grand Prix successen boekte.

Uit zijn eerste jaargang springen diverse producten reeds op het hoogste niveau, zoals de succesvol presterende Breitling LS, Quinto en Quibell 5. Deze vooraanstaande Holsteiner stam 1463 leverde naast vele internationale sportpaarden ook gekeurde hengsten als Baldini I-II (v. Bachus), Carano (v. Capitol I), Lanciano (v. Landgraf I), Goodwill (v. Landgraf I) enn Qualiti Time TN (v. Quantum).

Afstamming
Clearway x Quintero
Geboortejaar
2012
Stokmaat
1.68 m
Goedgekeurd voor

BWP, KWPN, AES

Dekgeld Gust
€ 200,-
Dekgeld Dracht
€ 700,-
Dekgeld Totaal
€ 900,-
Sperma beschikbaar
Vers
Beschikbaar bij

Hengstenhouderij den Hoorn - Arjan Bekkers

 

Pedigree

CLEARWAY
CAPITOL I
CAPITANO
FOLIA
WODKA II
LORD
GERONA II
VUTTION VA
QUINTERO
QUANTUM
IBARA
MALVA II
LITERAT

Video's