Flynn

Op jonge leeftijd heeft Flynn al diverse goedkeuringen op zak. In 2016 wist deze moderne hengst met ras en  uitstraling te overtuigen op de Hannoveraanse hengstenkeuring. Tijdens het longeren kwamen zijn lossigheid en fijne bewegingsmechanisme naar voren en ook bij het vrij bewegen toonde Flynn zijn atletische vermogen en natuurlijke balans in de galop. Hij bevestigde dit alles enkele maanden later gedurende de BWP hengstenkeuring. Onder het zadel vervolgt de aansprekende Flynn zijn opleiding bij Joyce Lenaerts.

Genetisch gezien is Flynn eveneens een pareltje. Vader Tannenhof’s Fahrenheit is inmiddels geen geheimtip meer. De nog jonge hengst behaalde vorig jaar met Leif Hamberger diverse zeges tot op Inter I-niveau en staat op de doorbraak van de Grand Prix. Zijn nafok is gewild te noemen en met Flynn heeft hij zijn eerste goedgekeurde zoon genoteerd staan. Via vader Fidertanz gaat Fahrenheit terug op de Florestan/Furioso-tak, een van de meest populaire dressuurlijnen uit de Duitse fokkerij.

Moeder Sun On Me is op haar beurt een dochter van Sir Oldenburg, wiens KWPN-vader Sion aan de weg timmerde in Duitsland. De moederlijn van Flynn maakt hem nog exclusiever. De volle zus van Sun On Me is op Duits ZZ-L-niveau geklasseerd en uit deze kleine moederlijn komen opvallend veel sportpaarden. Zo staan Dacquira (v. Donnerhall) en Domino (v. Don Primero) als Grand Prix-paard te boek en zijn de gekeurde hengst Dornenkönig (v. Donnerhall), Don Cardinal (v. Donnerhall) en de merrie First Lady (v. Florencio) op Inter I-niveau geklasseerd

Afstamming
Fahrenheit x Sir Oldenburg
Geboortejaar
2013
Stokmaat
1.68 m
Goedgekeurd voor

BWP en A.E.S.

Dekgeld Gust
€ 250,-
Dekgeld Dracht
€ 550,-
Dekgeld Totaal
€ 800,-
Sperma beschikbaar
Vers
Beschikbaar bij

Hengstenhouderij Den Hoorn - Arjan Bekkers

 

Aanvullende info

's Morgens voor 09.00 uur bestellen.

Pedigree

FAHRENHEIT
FIDERTANZ
FIDERMARK I
REINE FREUDE
DAYLIGHT DANCE
DE NIRO
GRITTINA
SUN ON ME
SIR OLDENBURG
SION
GRETA GARBO
SUNSHINE
DAVIGNON I
SCHWARZE PERLE

Video's