Pronk Stables Key of Perfection

Met gepaste trots presenteren wij u de New Forest hengst ‘Pronk Stables Key of Perfection‘, een hengst met letterlijk en figuurlijk het gouden draadje. Key of Perfection is goedgekeurd in het voorjaar van 2019 en lijkt te beschikken over alle eigenschappen die de hedendaagse (sport)pony fokkerij wenst. Naast zijn stokmaat, beweging en karakter, brengt Key of Perfection ook het nodige ‘vreemd’ bloed in de New Forest Fokkerij en niet te vergeten de andere ponystamboeken!

De relatief jonge moeder van Key of Perfection, Pronk Stables Fleur (v. Hoppenhof’s Tycko) is geen onbekende in de keuringsbaan, ze werd vlot ster en o.a. algemeen kampioen op de regionale keuring in Hoofddorp. Grootmoeder Eikenhorst Romy (v. Wayland Cranberry) is ster, preferent en hengstenmoeder van de onlangs naar Stal van Silfhout verkochte Pronk Stables  King of Fascination.

Vader Dimmans Edward was als veulen kampioen in Zweden en heeft na zijn goedkeuring een succesvolle verrichtingtest afgelegd in Duitsland, zijn geweldige karakter werd beloond met een 10! Dimmans Edward heeft als vader Fredriksbergs Dizney, die op het allerhoogste niveau heeft gesprongen in Scandinavië, zijn springkwaliteiten stempelt hij door! De halfbroer van Dimmans Edward is Dimmans Eros, deze pony heeft op internationaal niveau gesprongen en is tot nu toe de best presterende eventingpony van Zweden.

Kiest u voor kleur, kwaliteit en karakter? Beleefd aanbevolen Pronk Stables Key of Perfection!
‘Going for gold’

Fokker
L. Pronk & Esther van den Berg
Willem Claijstraat 21
1647 AL Berkhout
Afstamming
Dimmans Edward x Hoppenhof'sTycko
Geboortejaar
2016
Stokmaat
1.46 m
Goedgekeurd voor

Rheinisches Pferdestammbuch.

Dekgeld Gust
€ 150,-
Dekgeld Dracht
€ 200,-
Dekgeld Totaal
€ 350,-
Sperma beschikbaar
Vers
Beschikbaar bij

Hengstenhouderij Den Hoorn - Arjan Bekkers

Sterrebos 7

5491 TL  Sint Oedenrode

www.arjanbekkers.nl

 

Pedigree

Dimmans Edward
Fredriksbergs Dizney
Smedhults Cavat
Fredriksbergs Nadja
Dimmans Elmia
Silverlea Buckskin
Miss Ellie
Pronk Stable's Fleur
Stb. Ster
Hoppenhof's Tycko
Nieuwmoeds Patrick
Keur ps.f.h.
Melle Carovita
Elite Ster Pref. ps.f.m.
Eikenhorst's Romy
Stb. Ster
Wayland Cranberry
Sulaatik's No White Special
Stb. Ster Pref.