Ruby D.C.

Een jonge, gekeurde zoon van Kashmir van Schuttershof uit een erkende Belgische prestatiestam. Ruby D.C. is duidelijk een zeldzaamheid en daarmee een bijzondere aanwinst voor de DSC Group te noemen, eentje waar we ook op basis van zijn eigen talent veel vertrouwen in hebben.

Vader Kashmir van Schuttershof liep zelf succesvol op 1.60m-niveau met Philippe Lejeune en is al ruim vijf jaar een vaste waarde in de mondiale top 10 van beste verervers in de springsport. Hij gaf wereldtoppers als H&M All In (Peder Fredricson), H&M Indiana (Malin Baryard), Gazelle (Kent Farrington) en Silvert Deux de Virton HDC (Kevin Staut). Jonge nakomelingen van hem zijn vandaag de dag schaars en dat gaat helemaal op voor gekeurde zonen. Ruby D.C. vult dit gemis op en toont op basis van zijn aanleg een waardige zoon van zijn vader te zijn.

De moederlijn van Ruby maakt hier het plaatje compleet. Moeder Indy is afkomstig van de bekende BWP Ambassadeur Clinton (1.60m met Dirk Demeersman), die we ook kennen als vader van Eldorado van de Zeshoek TN en Cornet Obolensky. Grootmoeder Etteke de Cooman (v. Canadian River) is gefokt uit de merrie Monza (v. Landadel) en daarmee een halfzus van de op 1.60m-geklasseerden Ferro DC (Karianne Boyce-Lockhart) en Puerdy Royal en het op 1.40m-geklasseerde talent Mega Special DC (Brecht Bille). Monza is tevens de grootmoeder van Jessica de Laubry (1.50m) en I’m Purdey de Laubry (1.45m).   

Uit deze BWP-prestatiestam 20 komen verder de gekeurde hengsten Obos Quality (1.60m met Dermott Lennon) en Quickfeuer van Koekshof en het 1.60m-springpaard Goldpie van Koekshof.

Afstamming
Kashmir van Schuttershof x Clinton
Geboortejaar
2017
Stokmaat
1.66 m
Goedgekeurd voor

3e fase BWP

Dekgeld Gust
€ 250,-
Dekgeld Dracht
€ 550,-
Dekgeld Totaal
€ 800,-
Sperma beschikbaar
Vers
Beschikbaar bij

Hengstenhouderij Den Hoorn - Arjan Bekkers

Sterrebos 7

5491 TL  Sint Oedenrode

Pedigree

KASHMIR VAN SCHUTTERSHOF
NABAB DE REVE
QUIDAM DE REVEL
MELODIE EN FA
FINES VAN KAMEREN
TENOR MANCIAIS
GOTHA
INDY
CLINTON
CORRADO I
URTE
ETTEKE DE COOMAN
CANADIAN RIVER
MONZA

Video's