Ziro-La-Di

Ziro-La-Di is een zeer interessante allround ponyhengst. D&R Sportpony's Ziro-La-di viel tijdens de hengstenkeuring van 2020 op door zijn sterke beweging met aansprekend voorbeen gebruik, super spring techniek, lang gelijnde bouw en een echte hengsten uitstraling.

Zijn vader, de recentelijk met het KEUR predikaat bekroonde ponyhengst Zip (Zodiak x E-Boy), is een internationale dressuurtopper terwijl de genen van Zodiak ook internationaal in de springsport zeer goed uit de voeten komen. Zip liep met Jill Bogers in de internationale dressuursport met mooie A-kader scores en loopt inmiddels met zijn vierde amazone Z-dressuur.

De moeder van D&R sportpony's Ziro-La-Di is de palomino Keur merrie Mistique La-Di (V. Manpower Ludinga). als 3-jarige werd zij nationaal kampioen op de NRPS keuring. Op de keuring viel de merrie op door haar lang gelijnde bow, aansprekend voorbeen gebruik en een sterk achterbeen. Dit heeft zij dan ook door gegegeven aan haar zoon Ziro-La-Di. De merrie heeft op 4-jarige leeftijd de Subli Cup bij het springen gewonnen en heeft zelf inmiddels nationaal Z gesprongen. 

Kortom Ziro-La-Di is dus de perfecte allround pony voor zowel dressuur als springen.

Afstamming
Zip x Manpower Ludinga
Geboortejaar
2017
Stokmaat
1.48 m
Goedgekeurd voor

NRPS

Sperma beschikbaar
Vers / Diepvries
Beschikbaar bij

Hengstenhouderij Den Hoorn - Arjan Bekkers

Sterrebos 7

5491 TL  Sint Oedenrode

www.arjanbekkers.nl

Aanvullende info

Percentage Arabisch bloed 28,19 %

Pedigree

Zip
Keur, Prestatie-sport
Zodiak
Keur,Preferent, Prestatie-Sport & fok
Zion
Tricia
Prestatie-fok, Preferent, Prestatie
Elvira
Preferent
E-Boy
Keur
Helwa
Keur
Mistique La-Di
Keur
Manpower Ludinga
Marieton's Jasper
Mariska
Nadia
Linde Hoeve's Sebastiaan
Molendijks Wendy