Over ons

Brabantse gastvrijheid bij Hengstenhouderij ‘Den Hoorn’

 

Bij Hengstenhouderij ‘Den Hoorn’, Arjan Bekkers, staat voor wie wil, de koffie klaar. In het hengstenstation aan de Sterrenbos 7 in Sint-Oedenrode combineren ze service met Brabantse gastvrijheid. U vindt hier een bijzondere collectie aan hengsten. Met aandacht voor de kwaliteiten van uw merrie begeleiden zij u bij het maken van een keuze, die aansluit bij uw wensen. 

Familieverhaal merrie

“We onderzoeken het familieverhaal van uw merrie, waarbij we kijken naar de sterke punten die in de bloedlijn zijn verankerd. Daarnaast luisteren we naar uw verhaal en brengen uw wensen in kaart. Zo zoeken we naar een perfecte match met één van onze hengsten. In feite is goed, niet goed genoeg: vooruitgang is ons doel.”

Met veel hart voor de zaak runt dit echtpaar hun bedrijf. De passie voor het werk is groot. Ze verstaan hun vak. Hengstenhouderij ‘Den Hoorn’ is een moderne hengstenhouderij waar veel geautomatiseerd is. Ook hier is de snelheid in handelen toegenomen; de contacten met relaties zijn vaak kort en zakelijk. 

Vertrouwen groeit aan keukentafel

“Toch hebben wij nog een vast klantenkring die graag zaken doet aan de keukentafel. Een bakje koffie en een goed gesprek, dan weet je wat voor vlees je in de kuip hebt. Een goede samenwerking begint met vertrouwen: de basis voor elke relatie. Da’s prettig zaken doen.”

Kortom; samen met u zoeken wij naar de juiste match, waarbij wij u graag voorzien van een vertrouwd advies.

U bent van harte welkom!

 

Jolanda Bekkers

Arjan Bekkers