Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor ons. Wij kunnen terug kijken op een mooi seizoen met in het bijzonder het optreden van ons fokproduct de hengst Racoon, op het WK voor jonge Dressuurpaarden in Ermelo.

 

Voor 2023 hebben we weer een mooie collectie hengsten voor u. Vele vertrouwde hengsten die we al in voorgaande jaren aan u voorstelde, maar ook nieuwe jonge hengsten die naar ons idee weer een goed perspectief voor de toekomst bieden. Wat te denken van de jonge dressuurhengsten Succession, Ozzy TN en Du Monde. Voor de springhengsten hebben we nieuw talent in de hengsten Onassis TN, Drummer TN, C-Jay Z., Tattoo TN en Qunicum. Ook hebben we nog altijd een aantal ponyhengsten voor u ter beschikking. Daaraan hebben we dit jaar ook nog een nieuwe hengst aan toe weten te voegen waardoor we in Geronimo Taonga en Nilo twee fijne jonge hengsten hebben met bijzondere bloedvoering binnen de ponywereld.

Ons interessante aanbod aan hengsten is natuurlijk niet mogelijk zonder de samenwerking met Team Nijhof en Reesink Horses. Nieuw dit jaar zijn de hengsten van Stud 111 in België.

De merriebegeleiding is al vele jaren in vertrouwde handen van de dierenartsen van DAP de Meierij in Sint Oedenrode.

We wensen u veel fokkerij-succes toe en zien u graag terug op onze hengstenshow of op ons station.

 

   

Top hengsten

Het beste Europese bloed uit bewezen moederlijnen met verankerde sportgenen

Passie voor paarden

Het verzorgen, trainen en (op)fokken van paarden is onze passie.

Prijswinnaar

Vele winnende toppers hebben hun box gehad op hengstenhouderij 'den Hoorn'

Arjan Bekkers       

Klappen van de zweep

De paardenbusiness is Arjan met de paplepel ingegoten. Als kind hielp hij zijn vader thuis al mee op de paardenfokkerij. Toen hij in 1999 samen met zijn vrouw Jolanda de hengstenhouderij van Henk van de Heuvel overnam, kende hij de klappen van de zweep. Met veel hart voor de zaak runt dit echtpaar hun bedrijf. De passie voor het werk is groot. Ze verstaan hun vak. Hengstenhouderij ‘Den Hoorn’ is een moderne hengstenhouderij waar veel geautomatiseerd is. Ook hier is de snelheid in handelen toegenomen; de contacten met relaties zijn vaak kort en zakelijk.

Partners