Hengstenshow 2023

     Zondag 26 maart 

     Manege "De Pijnhorst"

     Sint Oedenrode

     aanvang 14.00 uur

 

 

 

Vooruitgang is ons doel

Ook dit jaar hebben we weer een mooie collectie hengsten voor u. Jonge getalenteerde hengsten in zowel het springen als de dressuur. Hengsten uit interessante en bewezen bloedlijnen en jonge hengsten die op jonge leeftijd al bijzondere prestaties hebben geleverd. Op deze website staan ze uitgebreid beschreven. Paarden waar wij volledig achter staan maar waarvan wij ook begrijpen dat de keuze voor uw merrie er niet makkelijker op wordt. Een keuze waarin wij u graag adviseren en begeleiden. Indien mogelijk graag onder het genot van een kopje koffie aan de keukentafel of advies bij u op locatie.

Ons interessante aanbod aan hengsten is natuurlijk niet mogelijk zonder de fijne en al langdurige samenwerking met Team Nijhof, Roshoeve als mede Reesink Horses en Stal Bles.

De merriebegeleiding is ook dit jaar weer in vertrouwde handen van DAO de Meierij uit Sint Oedenrode.

Wij wensen u voor 2023 veel fokkerij succes toe en zien u graag terug op ons station.

Meer lezen

Paarden

Top hengsten

Het beste Europese bloed uit bewezen moederlijnen met verankerde sportgenen

Passie voor paarden

Het verzorgen, trainen en (op)fokken van paarden is onze passie.

Prijswinnaar

Vele winnende toppers hebben hun box gehad op hengstenhouderij 'den Hoorn'

Arjan Bekkers       

Klappen van de zweep

De paardenbusiness is Arjan met de paplepel ingegoten. Als kind hielp hij zijn vader thuis al mee op de paardenfokkerij. Toen hij in 1999 samen met zijn vrouw Jolanda de hengstenhouderij van Henk van de Heuvel overnam, kende hij de klappen van de zweep. Met veel hart voor de zaak runt dit echtpaar hun bedrijf. De passie voor het werk is groot. Ze verstaan hun vak. Hengstenhouderij ‘Den Hoorn’ is een moderne hengstenhouderij waar veel geautomatiseerd is. Ook hier is de snelheid in handelen toegenomen; de contacten met relaties zijn vaak kort en zakelijk.

Partners