Extreme 111 Z

Met deze Extreme 111 Z willen wij U een extreem talentvolle jonge belofte aanbevelen. Als zoon van onze ex-topper El Barone 111 Z, die zo maar eens 12 zonen afvaardigde op de BWP keuring van 2023 (!), hebben wij een meer dan waardige opvolger op stal! En dat er sport in zit heeft hij ook al direct bewezen bij het begin van zijn sportcarriere met 4 op 4 foutloos in de Belgische hengstencompetitie waarmee hij zich kampioen bij de 4 jarigen 2022 mag noemen. En ook in Gesves op het kampioenschap van Belgie deed hij het foutloos in de finale!

Ook de moederlijn is er één om van te watertanden. Moeder Best Seller 111 Z gaat van Darco zoon Bamako de Muze, via Der Senaat 111, Heartbreaker terug op de Franse wereldtopper Almé Z! Moeder Bestseller is tevens de volle zus van gekeurde hengst Hamilton (ex Bart 111 Z) en de goedgekeurde Bullseye 111 Z van Abdel Said. Verder zien wij nog veel sportpaarden in deze stam die allemaal terug gaan op stammerrie Elite de la Vie (Extreme’s derde moeder)  met o.a. grootmoeder en 1.50 sportpaard Imke 111 van Abdel Said, de 1.60 springende Sex apeal 111 Z van Fransman Guillaume Foutrier en Honolulu 111 van gewezen Olympisch Kampioen Joe Fargis, om er enkele te noemen.

Extreme 111 Z is een grootramige imponerende hengst die over al de kwaliteiten beschikt voor de hedendaagse topsport: hij heeft onbeperkt vermogen, is vlug van de grond, heeft veel natuurlijke aanleg en balans, heeft heel veel bloed gecombineerd met heel veel overzicht!

Inmiddels is Extreme 111 Z in opvallende verschijning in de springring. In de Lannoo Belgian Stallioncompetitionwist de hengst inmiddels verschillende hoge klasseringen te behalen. Volgens zijn huidige ruiter, Gilles Van Hamme, was hij vanaf de eerste kennismaking met de hengst meteen overtuigd van de kwaliteiten van Extreme 111 Z. Hij heeft vermogen, is super voorzichtig, denkt mee en heeft een geweldig karakter. 

Fokker
Theeuwissen
Vierselbaan 111
2240 Zandhoven
Afstamming
El Barone 111 Z x Bamako de Muze
Geboortejaar
2018
Stokmaat
1.72 m
Goedgekeurd voor

Zangersheide

Sperma beschikbaar
Vers / Diepvries
Aanvullende info

WFFS vrij.

Deze hengst staat in Belgïe. Kosten voor gezondheidspapieren/export zullen worden doorberekend.

Pedigree

EL BARONE 111 Z
EMERALD VAN 'T RUYTERSHOF
DIAMANT DE SEMILLY
CARTHINA Z
NAKTIBRO
LIBERO H
FANAKTA
BEST SELLER 111 Z
BAMAKO DE MUZE
DARCO
FRAGANCE DE CHALUS
IMKE 111
DER SENAAT 111
ELITE DE LA VIE

Video's