His Royal Badness DK

 

 

Met His Royal Badness DK bieden wij, in samenwerking met DK Dressage Horses een zeer interessante gefokte, jonge NRPS  hengst aan.

His Royal Badnes DK is een zoon van Hesselteich’s Golden Dream en de zeer bekende A Kader pony Nina van de Beekerheide ( stb. Keur, Prestatie-sport) die met haar amazone Demy Kurstjens zeer succesvolle in de sport heeft gelopen en internationale successen heeft behaald. Moeders vader is Neptune van de Beekerheide, een keur prestatie fok en sport hengst die vele goede keuringspony’s en sportpony’s bracht, zowel dressuur als springen. Daarnaast bracht hij goedgekeurde zonen.

Grootmoeder Coco Valrose is een preferentie merrie van Kooihuster Folkert, die vele goede nakomeling bracht zowel in de sport als op keuringen, waaronder 5 goedgekeurde zonen.  Onder andere  Ico van de Beekerheide (EK dressuur) en Composer van de Beekerheide (Z-dressuur en springen.

His Royal Badness DK wordt omschreven als een fantastisch bewegende hengst met veel lossigheid en houding. De hengst draaft met ontzettend veel actie in de benen. Veel knie gebruik met een goed en ster achterbeen. Hij galoppeert met heel veel kracht en afdruk. Zijn stap is uitmuntend, met veel overstap en veel lichaamsgebruik. Het NRPS omschreef hem dan ook als “een zeldzaam complete hengst”.

Fokker
DK Dressage Horses

Helvoirt
Afstamming
Hesselteich's Golden Dream x Neptune van de Beekerheide
Geboortejaar
2016
Stokmaat
1.48 m
Goedgekeurd voor

NRPS

Dekgeld Gust
€ 150,-
Dekgeld Dracht
€ 250,-
Dekgeld Totaal
€ 400,-
Sperma beschikbaar
Vers
Beschikbaar bij

Hengstenhouderij Den Hoorn - Arjan Bekkers

Sterrebos 7

5491 TL  Sint Oedenrode

www.arjanbekkers.nl

 

Pedigree

Hesselteich's Golden Dream
Donnerblitz
Donnerwetter
erkend
Night-Beauty
Time is Money
Rosedale Tiberius
Colista
Nina van de Beekerheide
Nrps rijpony Stb Keur Prestatie-sport
Neptune van de Beekerheide
Nrps rijpony Stb Keur, Prestatie-sport & fok
Noël van de Steegeind
Erika
Nrps rijpony Stb. Preferent
Coco Valrose
Nrps rijpony Stb Preferent
Kooihuster Folkert
Cheeky-Valrosa