Lowlands

Lowlands’ OLD vaste amazone Dinja van Liere is erg succesvol met deze hengst. Zowel in Duitsland (kwalificatie Bundeschampionat, reserve WK jonge dressuurpaarden) als in Nederland (Pavo Cup, hengstencompetitie) was Lowlands OLD altijd vooraan geklasseerd. In 2023 won Dinja de hengstencompetitie in ’s Hertogenbosch en werd de combinatie reservekampioen op de Nederlandse Kampioenschappen ZZ-Zwaar. Inmiddels heeft Lowlands OLD zijn eerste Prix St. Georg proeven gewonnen en lijkt niets Dinja en Lowlands OLD in de weg te staan richting de Grand Prix.

Lowlands OLD komt uit de beste Duitse bloedlijnen. Zijn vader is de populaire Easy Game-zoon Millennium die al diverse keuringskampioenen in Duitsland bracht. Hij krijgt in Lowlands OLD zijn eerste zoon die bij het KWPN goedgekeurd is.

De moederlijn van Lowlands OLD is even indrukwekkend. Zijn moeder, La Donna S is een Elite staatspremie-merrie en werd geselecteerd voor de prestigieuze 'Brilliantring' op de Oldenburger Elite Merrie Show in Rastede. Naast Lowlands OLD heeft ze nog twee goedgekeurde zonen gegeven, Dantes Dancer en Dantes Specter, een Prix St. Georg dochter en een Elite-veulen. Grootmoeder Lucy is de moeder van drie staatspremie-merries en van het Grand Prix-dressuurpaard Nora van Christa Larmoyeur. Lucy is tevens de halfzus van het Grand-Prix dressuurpaard Exquis Escapado, gereden door Carl Hester en Hans Peter Minderhoud. Verder komen er nog een aantal goedgekeurde hengsten uit de moederlijn, evenals succesvolle sportpaarden tot en met Grand Prix niveau.

De nakomelingen van Lowlands OLD vallen op met hun mooie model en extra bewegingen.

 

Afstamming
Milennium x Donnerball
Geboortejaar
2016
Stokmaat
1.71 m
Goedgekeurd voor

KWPN, Oldenburg.

Dekgeld Gust
€ 350,-
Dekgeld Dracht
€ 850,-
Dekgeld Totaal
€ 1.200,-
Sperma beschikbaar
Vers
Beschikbaar bij

Hengstenhouderij Den Hoorn

www.arjanbekkers.nl

Stap  9,5

Draf  8,5

Galop  8,5

Souplesse  8,5

Houding en Balans  8,5

Rijdbaarheid en bewerkbaarheid  9

Aanleg als dressuurpaard  8,5

 

Pedigree

MILLENNIUM
EASY GAME
GRIBALDI
preferent
EVITA XII
ster preferent prestatie
MERLE
RAVEL
MAZURKA MAGICA
LA DONNA S
DONNERBALL
DONNERHALL
erkend
CALAIDA
LUCY
LANDADEL
IKARELLA

Video's