Nilay van de Beekerheide

Wij zijn zeer verheugd om de ponyhengst Nilay van de Beekerheide ter dekking aan te kunnen bieden. Nilay was een van de blikvangers van de afgelopen NRPS jonge hengstenkeuring. Zijn mooie verschijning en goede manier van bewegen, gecombineerd met een bewezen bloedlijn, maakt van hem een complete pony.

Vader Neptune van de Beekerheide (Keur, Prestatie-fok & Sport) is geen onbekende. Hij is vader van vele goede keurings- en sportpony's voor zowel het springen als dressuur. Daarnaast bracht hij meerdere goedgekeurde zonen. Grootmoeder Coco Valrosa is een preferente merrie van Kooihuster Folkert, die vele goede nakomelingen bracht. Ze bracht inmiddels 5 goedgekeurde zonen! O.a. de hengsten Ico van de Beekerheide (A kader België / B kader Nederland) enn Composer van de Beekerheide (Z-dressuur en springen) zijn hier uit voort gekomen. Andere pony's uit deze directe moederlijn die goed presteren op nationaal en internationaal niveau zijn: Nina van de Beekerheide (A-kader pony), Ciske van de Beekerheide (A-kader pony), Navarone van de Beekerheide (Z2 dresuur), Oscar van de Beekerheide (ZZ springen). Uit deze moederlijn komt tevens de goedgekeurde NRPS hengst His Royal Badnes DK.

Nilay van de Beekerheide heeft inmiddels met een ruim voldoende resultaat zijn verrichtingsonderzoek bij het NRPS afgesloten.

Afstamming
Neptune van de Beekerheide x Conrad SR
Geboortejaar
2017
Stokmaat
1.48 m
Goedgekeurd voor

NRPS

Sperma beschikbaar
Diepvries
Beschikbaar bij

Hengstenhouderij Den Hoorn - Arjan Bekkers

Sterrebos 7

5491 TL  Sint Oedenrode

www.arjanbekkers.nl

06-20006847 / 06-42681862

Pedigree

Neptune van de Beekerheide
Stb Keur prestatie sport & fok
Noël van de Steegeind
Nieuwmoed's Nepal
Narim van de Steegeind
Stb Keur Prestatie-sport Preferent
Erika
Stb Preferent
El Khafif OX
Prestatie-fok
KE
Stb Preferent
Cleo van de Beekerheide
Conrad SR
Conrad
Annastasia SR
ster Ster
Coco Valrosa
Stb Prestatie-fok Preferent
Kooihuster Folkert
Stb
Cheeky-Valrosa
Stb

Video's